Ta det ett steg till….

Som jag skrivit i “Om Tassirall” så jobbar jag på att ta projektet en nivå till och “steppa” upp lite efter det att jag fått Kommunens Kulturpris, vilket jag känner mig otroligt hedrad över att ha fått.

Foto: Morgan Grip

Den här hemsidan känner jag är ett steg i rätt riktning och det kommer att vara enklare att kategorisera upp mina alster på det här sättet, en facebooksida blir rätt så rörig efter ett tag, jag kommer givetvis att fortsätta dela med mig av mina alster och skrifter även på Facebook.

 

Här kommer jag att skriva om mina projekt, lägga upp historiska skrifter och sägner, dela med mig av mina konstverk samt instrumentbyggen.

Blir säkert en hel del annat också och jag hoppas att ni som läser detta kommer att hitta något intressant.

Mvh // Peter “Tassirall” Hurtig

2 svar på “Ta det ett steg till….

  1. Matts Hurtig säger:

    Härligt att följa din berättelse och dina alster min kära son
    ❤️❤️❤️❤️

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *